tirsdag, april 18, 2006

Påske på Stathelle


playing with my nephew
Originally uploaded by Isabelle Pettersen.
Idag er siste dag. Hjemme altså. Det kommer jo en dag imorra også, det er bare det at da er det ikke ferie lenger. Sånn er livet bestandig, man oppdager gang på gang at feriene aldri varer evig. Og de siste dagene forsvinner alltid så fryktelig fort. Men det gode er at man har minner som ligger lagra inni hodet, og det gode med å leve i vår diditale og moderne verden er at man tar masse bilder som hjelper å bevare disse minnene, og derfor kan man vel egentlig si at ferien på en måte varer evig likevel.

Bildet dere ser her feks, viser fra den dagen Henrik, nevøen min, lå over hos vårs og fikk med seg tante ut på verandaen for å leke krig (egentlig var det tante som fikk med seg han). Hvis noen lurte så vant Tyskland over Usa og tante må nødt til å øve mer på å krige. Men så er det som en klok liten sjuåring forklarte meg etterpå, gutter liker krig og jenter liker kjærlighet og fred. Så da var det vel ikke så rart jeg tapte da.

Fortsatt god vår forresten!

4 kommentarer:

Sunniva Erlandsen sa...

Så herlig da, jenter liker kjærlighet og fred!

Anonym sa...

Heisann Sveisann!
Han nevøen er så kul altså..og tidlig peiling på jenter har også.

Hvordan går det med macen din? vet du noe mer?

Freddy sa...

He he he! Godt det da Isabelle - at du heller foretrekker kjærlighet og fred,
men det er vel heller ingen tvil om at du liker mac'en din, hehe!

Skal si at du får det til med bilde til innleggene dine, helt fantastisk!

*good summer*

Anonym sa...

hei tante is!
så stilig d bilde blei. d så nesten ekte ut,de soldatene.d var koselig å ligge hos dere. vi møtes snart igjen,jeg gleder meg t du kommer hjem. håper sommeren er kommet da! håper at du har hatt d bra i trondheim.
savner dg,hilsen henrik:-)