mandag, november 07, 2005

Til seters!


Ansikter
Originally uploaded by Isabelle Pettersen.
I helga har vi vært langt vekk, helt dit der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Vi har vært på en seter med starinlys, vann i bekken og utedo. Hjelp, så mørkt det blir om natta inni skogen, og så langt det plutselig blir til utedoen... Vi tente et kjempebål på stranda en kveld, under en himmel som myldret med stjerner. Det var så mørkt ute at det eneste vi kunne se var bålet og ansiktene på de som stod rundt det. Et sånt bål og en sånn stjernehimmel har en evne til å senke skuldrene og hvilepulsen til enhver. En fantastisk helg ute i naturen har det vært, langt vekk fra skole og hverdagens bekymringer. Beste medisinen for eksamnesnervene (og praksisangsten) som begynner å melde seg hos mange. Så hvis du har en seter eller kjenner noen som har det, pakk sekken og dra! Og hvis du har lyst kan du være skikkelig kreativ med en lommelykt og et kamera... (Ansiktene til bernt, eivind og amund mangler. De var litt sprekere enn oss andre og var fortsatt på fjelltur når fotograferingen ble gjort. De kan altså takke seg selv for at de ikke fikk være med)

7 kommentarer:

Sunniva Erlandsen sa...

Sjanga! Det var ikke verdens heldigste bilde av Kari, nei...

Anonym sa...

For et tøft bilde... Haha! Arne O.

Anonym sa...

ååh, sku ha hatt d andre bilde mett i stedet;p må send mæ d;)

Isabelle sa...

Du vet, sånn er det alltid når man fotograferes. Fotografen velger ut de bildene han/hun synes er best... Og de er man aldri fornøyd med.

Anonym sa...

Ja, hehe, sånn er det dessverre...kan ikke helt si at jeg er så veldig fornøyd med det bildet av meg heller, hehe...og husker jeg riktig så fikk du ikke tatt noen særlig gode alternativer til det bildet heller, men sånn er livet, kan ikke alltid være like fotogen!!

I am so alive sa...

Tøft bilde ja!
Du æ flenk!
Å så bra at du liktopplegget rundt : vill te sæters for å gjørrå me fet opperasjonen!
De vart i alle fall fete bilda!

Freddy sa...

Isabelle! Great Picture!
Utrolig artig! har du brukt Photoshop eller noe i den dur for å frem en sånn "spot-light" effect i illustrasjonen? Eller knipset du bare et så bra bilde?

*impressed*